Usein kysytyt kysymykset

Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ole rohkeasti yhteydessä!

Miten otan Shiftin käyttöön?

Rekisteröidy ilmaiseksi

Rekisteröidy helposti sähköpostin tai Google-kirjautumisen avulla. Voit rekisteröityä ilmaiseksi ilman luottokorttia!

Rekisteröidy

Kutsu tiimisi mukaan

Kutsumalla koko tiimin mukaan saat mahdollisimman paljon irti Shiftistä.

Nauti maksuttomasta tuntikirjauksesta

Shiftiin kuuluu ilmainen kokeilujakso tiimeille. Yksittäiselle käyttäjälle Shiftin on aina maksuton.

Rekisteröidy

Miten Shifti toimii?

Projektipohjainen tuntikirjanpito

Shiftissä kaikki merkinnät tehdään jollekin projektille. Projektilla on aina asiakas, joka voi olla sinun yrityksesi tai joku asiakkaistasi. Projektin työt voivat olla oletuksena laskutettavaa tai ei-laskutettavaa. Tuntiseurannan tarkkuutta voi lisätä määrittämällä projektin sisälle kategorioita, kuten projektinhallinta tai tukipalvelut. Vain luovuus on rajana!

Tuntiseuranta

Projektikohtaisia tunteja voi helposti seurata projektit-välilehdeltä. Projektille ja kategorioille asetetut tuntimäärät helpottavat kannattavuuden ja käytettävissä olevien tuntien seurantaa. Voit seurata toteutuneita tunteja työntekijäkohtaisesti tai poimia kaikki tunnit ajanjaksolta. Raportit lisäävät läpinäkyvyyttä ja kommunikointia asiakkaan suuntaan.

Laskutus

Kuun lopussa projektikohtaiset laskutettavat työt saadaan helposti ulos Shiftistä laskun liitteeksi, ja samalla ne merkitään automaattisesti laskutetuksi. Laskutusintegraatio on työn alla.

Kenelle?

Pienille ja keskisuurille organisaatiolle

Shifti sopii parhaiten pienille ja keskisuurille tiimeille. Kolme käyttäjäroolia tuo joustavuutta ja hallintamahdollisuuksia, ja projektien tarkka seuranta pitää kaikki ajan tasalla.

Freelancereille

Yksityisyrittäjille, jotka haluavat seurata omaa ajankäyttöä, merkata laskutettavaa työtä ja tehdä kaiken tämän niin vaivattomasti, kuin mahdollista.

Asiantuntijoille

Mahdollisuus eritellä laskutettava työ muusta ajankäytöstä on olennainen osa asiantuntijatyötä. Tuntikirjaukset moneen samanaikaiseen projektiin on tehty erittäin vaivattomaksi.

Liikkeellä oleville

Shifti toimii saumattomasti myös mobiililaitteella, joten voit pitää työaikakirjanpitoasi mistä vain!

Tasot & hinnoittelu

Ota yhteyttä

Kysymyksiä tai toiveita? Lähetä viesti, niin olemme yhteydessä