Roadmap

Kehitämme Shiftiä jatkuvasti Sinua varten.
Tällä sivulla on tärkeimmät kehityskohteet, joiden avulla teemme tuntikirjanpidosta entistä vaivattomampaa.

Työn alla

Toiminnallisuuksia, joita rakennamme nyt.

Maksutoiminnallisuudet

Doing

Jos sinulla on käytössä maksullinen versio, voit lisätä Shifti-tiliisi luottokortin, tai tilata sähköisen laskun. Luottokorttimaksut hoidetaan turvallisesti Stripen avulla, ja laskut toimitetaan antamaasi laskutusosoitteeseen.

Työajan joustojärjestelmät

Doing

Premium

Rakennamme uusimman työaikalain mukaiset työaikajoustojärjestelmät.

Työaikapankki
Määritä työaikapankin säästörajat, ota käyttöön ilmoitukset kun rajat ylittyvät ja määritä mitä kaikkea työnaikapankkiin voi tallettaa.

Joustotyöaika
Joustotyöaika tuo entistä enemmän joustoa työntekijöiden arkeen. Määritä tasoittumisjakson alku ja kesto. Voit seurata tuntien kehittymistä keskitetysti.

Liukuma
Voit helposti seurata liukumasaldoja ja tilata hälytykset, kun saldorajat täyttyvät. Määritä saldorajat ja hälytyksen saajat omien tarpeiden mukaan.

Tulossa

Seuraavina kehityslistalla

Tehokkaampi projektiseuranta

Next

Seuraa työn jakautumista projektin sisällä tarkemmin kategorioille asetettavilla tuntimäärillä. Tilaa hälytykset, kun tunnit ylittävät suunnitellun määrän. Seuraa miten kuukausittain toistuva työ pysyy suunnitellun tuntimäärän rajoissa.

Allokaation ja laskutusasteen seuranta

Next

Pysyt helposti ajan tasalla työntekijöiden tekemistä tunneista ja laskutusasteesta erittelyn avulla. Projektikohtaiset tuntimäärät, niiden osuus kaikista tunneista ja laskutettavien tuntien määrä projektissa selviää myös käden käänteessä.

Laskutusintegraatiot Procountoriin

Next

Premium

Miltä kuulostaa laskun tekeminen parilla napin painalluksella suoraan tuntikirjanpidosta? Vähentääksemme manuaalista työtä, teemme integraation suoraan taloushallinnon järjestelmään, ja jatkossa voit luoda laskun suoraan Shiftin tuntikirjausten perusteella.

Massakirjaukset

Next

Merkkaa yhdellä kirjauksella vuosilomat tai pidemmät poissaolot. Voit säästää aikaa tekemällä päivittäin, viikoittain tai vuosittain toistuvia kirjauksia .

PDF-export

Next

Selkeät ja kauniit tuntierittelyt omaan käyttöön tai asiakkaalle toimitettavaksi.