Tavoitteena helppo ja joustava tyoajanseuranta

Tavoitteena helppo ja joustava tyoajanseuranta

Suurimpia syitä tuntikirjausten tekemättä jättämiselle on niiden monimutkaisuus ja vaivalloisuus. Siksi Shifti on rakennettu alusta lähtien mahdollisimman helpoksi päivittäistä käyttöä varten. Filosofiamme on, että työaikakirjanpidon tulisi olla niin vaivatonta, kuin mahdollista, ja kaikki päätökset Shiftin kehityksessä tähtäävät tähän.

Mukautuu tarpeisiisi

Shifti tarjoaa kolme eri tapaa tehdä kirjauksia, joista voit valita omaan työskentelyyn parhaiten sopivan tyylin. Kirjauksia voi tehdä ajastimella kellokortin tapaan sekä alku- ja loppuajan tai tuntimäärän mukaan. Kirjaustavat on luotu tukemaan monen tyyppistä työtä sekä toimistossa että tien päällä.

Asiakkaat ja projektit

Shiftin käyttö pohjautuu Asiakkaille ja Projekteille, jotka ovat aina mukana kirjauksessa. Siinä, miten niitä käytetään vain mielikuvitus on rajana. Yhden hengen yrityksessä Asiakas voi olla oma firma, ja eri asiakasprojektit muodostuvat Projektien kautta, tai kukin Shiftissä määritelty Asiakas vastaa oikean elämän asiakasta, ja toimeksiannot voi eritellä Projektien avulla. Isommassa organisaatiossa sisäisen työn Asiakkaana on oma yritys, ja työpanoksen jakautumista seurataan projektien avulla. Entistä hienojakoisempaa seurantaa voidaan tehdä Kategorioiden avulla, joita voi olla yhdessä projektissa useampia.

Screenshot 2020-07-09 at 11.53.45.png
Käyttäjäroolit

Käyttäjärooleja Shiftissä on kolme: työntekijä, projektinjohtaja ja pääkäyttäjä. Näiden roolien avulla hallitaan joustavasti organisaation henkilöiden oikeuksia työaikakirjanpidon järjestelmässä.

Lisäksi voidaan antaa yksittäisiä erillisiä oikeuksia laskutukseen ja palkanmaksuun (tulossa) liittyen.

Toimii kaikilla laitteilla

Koska Shifti on rakennettu toimimaan selaimessa, se toimii kaikilla laitteilla tietokoneesta älypuhelimeen, eikä sitä varten tarvitse erikseen asentaa tai ladata mitään. Rekisteröityminen onnistuu sähköpostilla tai vaivattomasti Google-tunnuksella.

Kirjausten tekeminen onnistuu helposti myös liikkeellä ollessa sovelluksen kirjanmerkin avulla. Älypuhelimen näytölle tallennettavan pikakuvakkeen avulla Shifti toimii, kuin natiivi mobiiliapplikaatio. Kirjaukset tehdään samalla tavalla kaikilla laitteilla, ja käyttöliittymä on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi myös mobiililaitteella.

collage.png

Katso täältä miten Shiftin kirjanmerkki asennetaan puhelimen aloitusnäytolle.

Jos tarvitset tukea Shiftin käyttöönotossa, tai pohdit sopiiko Shifti sinun yrityksellesi, ota yhteyttä!