Näin lisäät Shiftin puhelimen aloitusnäytölle

Näin lisäät Shiftin puhelimen aloitusnäytölle

Shifti on rakennettu niin, ettei sen käyttäminen vaadi applikaation asentamista, vaan se toimii selaimen kautta. Tämä tuo monta etua, joista yksi on se, että Shifti toimii suoraan kaikilla laitteilla älypuhelimesta tietokoneeseen. Jos käyttämäsi laite vaihtuu, pääset jatkossakin kirjaamaan tunteja kirjautumalla suoraan palveluun.

Vaikka Shifti ei ole sovelluskaupasta ladattava sovellus, se on rakennettu niin, että se käyttäytyy kuten natiivi applikaatio. Sen voi esimerkiksi lisätä kotinäytölle ikoniksi muiden applikaatioiden joukkoon, ja siten se on aina helposti saavutettavissa. Ainoa huono puoli on se, että Shiftiä ei voi käyttää ilman verkkoyhteyttä, mutta nykypäivänä sekään ei ole ongelma.

Kirjanmerkin lisääminen älypuhelimen aloitusnäytölle

Kirjanmerkin voi lisätä selaimen kautta helposti puhelimen näytölle, minkä jälkeen se näyttää applikaatiolta muiden joukossa. Pikakuvakkeen kautta pääset jatkossa suoraan Shiftiin, eikä tarvitse muistaa tai naputtaa osoitteita selaimen osoiteriville.

Kirjanmerkin lisääminen iOS:lla

Image shows how to add a bookmark to a webpage on an iOS device.

iPhonella ja iPadilla lisäät kirjanmerkin selaimen valikon kautta. Keskimmäisestä ikonista saa auki sivun jakamisvalikon, josta löytyy myös valinta "Add to Home Screen". Tätä klikkaamalla pikakuvake ilmestyy aloitusnäytölle, josta pääsee jatkossa suoraan Shiftiin.

Kirjanmerkin lisääminen Androidilla

Image shows how to add a bookmark to a webpage on an Android device.

Android-pohjaisella laitteella ja Chromella sama toiminto löytyy useimmiten oikeasta yläkulmasta. Paina kolmea pistettä, josta aukeaa valikko. Valitse "Add to Home Screen", ja ikoni siirtyy aloitusnäytölle.


Vinkki: Kirjautuessa voit valita, että Shifti muistaa kirjautumisen samalla laitteella jatkossakin. Tämä helpottaa kirjanmerkin käyttöä.

Voit lisätä kirjanmerkin myös tietokoneen selaimessa, minkä avulla pääset helposti Shiftiin. Tämä tapahtuu selaimen Kirjanmerkit-valikosta (Bookmarks).

Kirjoittaja
Kirjoittajan kuva

Olli Savisaari

Product Owner